Péter Anna és Lövenberg Balázs
Ételekről, éttermekről, italokról és konyhagépekről beszélgetünk a többé-kevésbé hozzáértőkkel.
2017. február 26.
Radosevics Radovannal, a Radovin borkereskedés alapító-tulajdonosával beszélgetünk borokról és más italokról, meg arról, hogy mit is kéne csinálni, hogy jobban menjenek a dolgok.
2016. november 18.
Bross Péter méhésszel, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elnökével beszélgetünk mézről, méhekről és méhészetről.
2016. október 6.
Molnár B. Tamással folytatjuk a beszélgetést, lazán áttekintjük a magyar gasztroforradalmat, miközben a háttérben Huszár Krisztián főz, mosogat és rosszalkodik.
2016. szeptember 30.
Molnár B. Tamással, a magyar gasztronómia miniszterelnök-igazgatóbácsi-generalisszimuszával beszélgettünk egy Nagyon Fontos Könyvről meg sok minden másról. Plusz meglepetésvendég a konyhában.
2016. április 18.
Belsőségek, vadak, bizarr szárított és sózott halak, továbbá borok: Váncsa Istvánnal beszélgetünk, második rész.
2016. április 9.
Váncsa Istvánnal beszélgetünk mediterrán lakomákról, évszázados globalizációról, honfoglaló magyarokról és a következő néhány szakácskönyvről.
2016. január 27.
Mautner Chili és Vanilia Zsófi beugrott beszélgetni a tévéműsor és Tajvan között. 2016 eddigi legjobb Malackaraj podcastja!
2015. december 22.
Töltsetek valami töményet, vállalati évértékelés következik. Plusz bepótoljuk a 2. epizódot, arra igyatok még kettőt.
2015. december 3.
Szakácskönyek karácsonyra Cserna-Szabó András ajánlásával. És még sok Sömmi, pacal es gasztrotörténelem.
2015. november 10.
Annyiszor beszéltünk már Kerekes Sándorról, hogy most végre vele is leültünk beszélgetni kolbászokról, őshonos marhákról, vadakról és egyéb húsokról. Meg az életről.
2015. október 30.
A világ 20 legjobb gasztrofotósa közé válaszott Pintér Árpáddal beszélgetünk szürkemarhákról, süteményekről, meg arról, hogy mit szeret és mit nem szeret fotózni.
2015. október 23.
Nemzetközi kapcsolás! Bakó Janóval és Rebák Tibivel beszélgetünk arról, hogy milyen az élet Skóciában a legendás BrewDog sörfőzdénél: hogyan lehet oda kijutni, mennyire lehet punkoskodni és milyen söröket lehet főzni.
2015. október 11.
Vajda Pierre Péterrel beszélgettünk arról, hogy hogyan lett étteremkritikus, miért hívják Pierre-nek, hogyan készíti a bolognait, ami nem spagetti, és hogy valójában mit gondol a Konyhafőnök című műsorról.
2015. október 1.
Várady Tiborral, az Espresso Embassy alapítójával beszélgettünk keserű és savanyú kávékról, az olasz titokról, az otthoni tejhabosítás nehézségeiről és arról, hogy miért örüljünk a robotok eljövetelének.
2015. szeptember 25.
Segal Viktorral beszélgettünk fúziós és fúziótlan konyhákról, reménytelen éttermekről, a világ legszebb sütőjéről és arról, hogy miért őt választanánk a zombik ellen harcoló seregünk séfjének.
2015. szeptember 17.
Gerendai Károllyal beszélgettünk arról, hogy miként lett étteremtulajdonos, hogyan lett a Liszt Ferenc tér meg úgy általában Budapest terasztalanból teraszos, hogyan tett ajánlatot az eredeti Costes étteremre 2006-ban és hogyan lehet a világszínvonalú vendéglátás üzletileg is kifizetődő.
2015. szeptember 11.
Bagi “Gomba” Istvánnal beszélgetünk a szarvas- és mindenféle egyéb gombákról, a nyolcvanas évek madarásztáborairól, a szarvasgomba és a nemi hormonok kapcsolatáról és arról, hogy miért nehéz iszlám országokban szarvasgombászni.
2015. szeptember 2.
Bede Mártonnal beszélgetünk a génmódosított élelmiszerek és a műanyag szatyrok etikájáról, a leghíresebb grúz ásványvízről, az Egyiptomban működő analfabéta kínai fehérneműárusokról és arról, hogy vajon hol esznek a gazdag magyarok.
2015. augusztus 25.
Jókuti Világevő András úgy él, ahogy 10 éve elképzeltük a Gasztrobloggert: egzotikus desztinációkra utazgat, a világ legjobb éttermeiben eszik, időnként szerepel a tévében és lazításnak lefut egy maratont. Arról beszélgettünk, hogy ezt hogyan kell csinálni.
2015. augusztus 18.
Amelyben fogalmatlanok vagyunk.